Ærgeligt nederlag til Ringkøbing

6. marts 2021

Bjerringbro FH havde virkelig fat i topholdet i lørdagens topkamp i 1. division, men måtte se sig besejret med 28-24 efter en halvlegsføring til topholdet på 15-12 ved pausen.
Ringkøbing indledte kampen bedst, med at bringe sig foran med 3-1, inden hjemmeholdet fik stoppet topholdet. Den følgende periode fik Bjerringbropigerne vist at de godt kunne være med i dette opgør. Bjerringbro FH fiik en god periode og kom foran med 7-5 efter et lille kvarters spil. Dette fik udeholdet rettet op på ved en timeout og bragte sig igen foran resten af halvlegen med 3-4 mål til en pauseføring på 15-12.
Det var da også gæsterne, som fik den bedste start på anden halvleg. Hjemmeholdet måtte virkelig slide for scoringerne, men kom dog til fine chancer, som desværre blev brændt.
Sådanne chancer har man ikke råd til at brænde mod Ringkøbing, som i løbet af anden halvleg begyndte at trække afgørende fra, da føringen blev øget til seks mål. Hjemmeholdet kæmpede bravt videre for at komme tilbage i kampen og det lykkedes med små 10 minutter tilbage. Fik udlignet til 22-22. I den periode kom der fine redninger i målet af Julie Stokkendal og da chancerne blev udnyttet fint, øjnede man, at hjemmeholdet “måske” kunne få point ud af opgøret.
Et par udvisninger og et par tekniske fejl gav dog topholdet en ny føring på 24-22, så var hjemmeholdet igen bagud med 2 mål med fem minutter igen. Der blev satset de sidste minutter fra hjemmeholdets side og nederlaget på 24-28 blev større end det burde være. Med sejren tog Ringkøbing endnu et skridt mod ligaen, mens BFH tabte et skridt i bestræbelserne på at hænge på top 3 i rækken.
Mål for Bjerringbro FH:
Louise Søndergaard 7,
Line Gyldenløve 7,
Line Frandsen 2,
Marlene Dahlmann 1
Louise Engstrøm 1
Emilie Bangshøi 1
Sandra Haugaard 1
Iben Lynnerup 1
Mathilde Pape 1