Rødovre HK kommer på besøg

15. september 2021

Bjerringbro FH glæder sig til at kunne byde publikum velkommen til endnu en sæson i damernes 1. division. Vi må håbe at der ikke kommer restriktioner i denne sæson, så vi kan fuldføre turneringen uden afbrydelser.
Efter vi spillede på udebane i turneringerns første kamp i søndags mod Gudme HK glæder holdet sig til at spille på hjemmebane. Efter en flot indsats på Fyn, blev det en sejr på hele 30-22.
Lørdagens modstander er Rødovre HK, der indledte sæsonen med et nederlag på hjemmebane til SønderjyskE med samme cifre som Bjerringbro FH vandt med på Fyn. Her fulgte Rødovre HK ganske fint med favoritterne fra SønderjyskE gennem det meste af kampen, men det blev i den sidste ende til et nederlag.
Rødovre HK har i mange tidligere kampe voldt Bjerringbro FH besvær og vil sikkert også gøre det på lørdag. Men med den gode start på Fyn i sidste weekend har holdet masser af selvtillid og jagter en hjemmebanesejr. Sofie Lund Nielsen er tilbage på holdet efter en studietur i sidste uge. Med en god opbakning fra publikum er der en stor mulighed for 2 point.på lørdag.
Der er gratis adgang. Så der er al mulig grund til at komme i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter på lørdag kl. 14.