Se hjemmekampen mod Rødovre HK

24. marts 2021

Bjerringbro FH live streamer kampen på dette link


Lørdag eftermiddag spiller Bjerringbro FH den anden sidste hjemmekamp i denne sæson. Holdet, som gæster Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter i dag, kommer fra Rødovre HK. Selvom Bjerringbro FH kom ud for et træls nederlag til DHG i sidste weekend og tabte værdifulde point i toppen af rækken, er holdet klar til at give den “fuld gas”på lørdag. Det er vigtigt at bevise at det hører til i toppen af rækken. Lørdagens modstander ligger i øjeblikket på 9. pladsen med 9 point, mens Bjerringbro FH indtager 6. pladsen med 24 point. Det meste af sæsonen har Rødovre HK været ramt af mange skader, som har medvirket til manglende point. Der har dog på det sidste været en lysning angående disse skader, da flere af de skadesramte spillere er vendt tilbage til holdet. I sidste spillerunde vandt holdet over Gudme HK, så ingen tvivl om at Rødovre HK indeholder en vis kapacitet. Holdet kan spille frit de resterende kampe, da nedrykningspladserne er suspenderet i denne sæson p.g.a. COVID19 situationen.

Bjerringbro FHs træner Jesper Bangshøi har også stor respekt for dagens modstander. Rødovre HK er et godt hold med en god keeper og fysiske stærke spillere. I den første kamp spillede vi uafgjort 23-23, på trods af at vi i store dele af kampen havde haft godt styr på Rødovre HK.
Ser vi tilbage på kampen fra i søndags mod DHG spillede vi rigtig dårligt de første 15 minutter og fik den værst tænkelig start på opgøret. Dette skal vi bestemt undgå på lørdag. Vi skal være klar fra allerførste fløjt og få vort forsvarsspil til at fungere i samtlige 60 minutter. Angrebsmæssigt har vi de seneste kampe vist fine takter og scorede det antal mål, som der skal til for at vinde kampe. Jeg er da også optimist op til kampen i dag og tror at vi kan besejre Rødovre HK. Det kræver at alle er der 100%. Det vil være skønt at kunne slutte så højt oppe i tabellen som muligt i denne sæson, slutter Jesper Bangshøi.


Bjerringbro FH