Mai-Britt Laursen stærk keeperpræstation

Sejr i gyserafslutning

5. oktober 2019

Bjerringbro FHs damer vandt en sejr på 25-24 i en yderst nervepirrende afslutning 1. divisionskampen mod TMS, Ringsted lørdag eftermiddag i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.
Bjerringbro FH startede kampen bedst og kom hurtigt foran 2-0. I løbet af få minutter fik TMS, Ringsted scoret 5 mål i træk og stillingen var 2-5. Dette fik træner-teamet fra Bjerringbro FH til at tage en hurtig time-out. Forsvaret blev stabliseret og angrebsspillet kom der styr på i de efterfølgende minutter. Resten af halvlegen havde holdet fuldstændig styr på modstanderen. Samtidig viste  Mai-Britt Laursen storspil i målet. Havde den ene store redning efter den anden. Samtidig i denne periode hamrede Rikke Tornbjeg 4 mål ind i kassen. Dette resulterede i en fortjent halvlegsføring på 15-11.
Selvom TMS, Ringsted fik reduceret til 15-13 i begyndelsen af 2. halvleg styrede hjemmeholdet begivenhederne og bragte sig foran med 25-20. Da viste halvuret 47 spillede minutter. Sofie Lund Nielsen blev ramt af en 2 minutters udvisning på dette tidspunkt. Hjemmeholdet gik herefter fuldstændig i stå angrebsmæssigt og udeholdet nærmede sig med hastige skridt. En gyserafslutning var i vente. Fik reduceret til 25-24, havde chancen for udligning. Bjerringbro FH red stormen af og kom i boldbesiddelse det sidste halve minut og her lykkedes det heldigvis hjemmeholdet at køre sejren hjem på 25-24.
Bjerringbro FH havde en scoringskrise fra det 47. minut og resten af kampen, hvor holdet ikke formåede at få bolden i mål. 2 kæmpestore chancer blev brændt på en velspillende keeper fra TMS, Ringsted i denne periode. Var disse blevet omsat i mål kunne både spillere og tilskuere være forskået for den nervepirrende afslutning.
Mai-Britt Laursen stod solidt og havde mange store redninger. Mathilde Pape spillede også en fremtrædende rolle og blev kåret til kampens spiller for Bjerringbro FH, mens Julie Frilund blev TMS, Ringsteds bedste.

Bjerringbro FHs målscorere:
Line Gyldenløve 7
Mathilde Pape 5
Rikke Tornbjerg 4
Mia Hoffensits Møller 3
Emma Laursen 2
Cilla Sturm 1
Sofie Lund Nielsen 1
Louise Engstrøm 1
Sandra Haugård 1

Bjerringbro FH