Sejr over AGF

21. januar 2022

Pligtsejr over AGF

Torsdagens hjemmekamp mod AGF Håndbold gav Bjerringbro FH den 4. sejr på stribe med en sejr på 30-28 efter en pauseføring på 16-10.
Det blev en kamp på det jævne trods en kanonstart af hjemmeholdet, som kun brugte små 10 minutter til en føring på 8-1. Der var lagt op til en storsejr til hjemmeholdet. AGF kom dog bedre med i kampen, men Bjerringbro FH havde fuldstændig styr på begivenhederne og kunne gå til pausen med en fuld fortjent føring på 16-10.
2. halvleg blev en skuffelse spillemæssigt. Bjerringbrospillerne kunne ikke bevare koncentrationen. AGF fik taget tempoet ud af kampen og med små 10 minutter tilbage af kampen havde holdet fået reduceret hjemmeholdets føring til 24-22. Louise Søndergaard scorede et par vigtige mål, som gav en føring på 29-25 med 3-4 minutter igen. En udvisning til hjemmeholdet udnyttede AGF til at reducere til 29-28, inden Line Gyldenløve afgjorde kampen i de sidste sekunder til 30-28.
Bjerringbro tabte 2. halvleg med 4 mål. Det kunne tydelig ses, at den smalle trup havde brugt mange kræfter i aftenens kamp. Det var også kamp nr. 2 på 5 dage. Den smalle trup til de 2 kommende kampe mod EH Aalborg og Vendsyssel kan godt give lidt bekymring! Med sejren over AGF Håndbold holder Bjerringbro FH dog godt fast i TOP 3 med 21 point.
Kampens spiller blev Marlene Dahlmann, som spillede en god kamp med 4 flotte scoringer. Hun udgjorde en stærk højreside sammen med Louise Søndergaard.
Målscorerne:
Line Gyldenløve 9
Louise Søndergaard 9
Marlene Dahlmann 4
Sofie Lund Nielsen 3
Line Frandsen 2
Astrid Lynnerup 2
Louise Engstrøm 1