Der blev rykket godt i trøjerne i kampen

Sejr over DHG

29. november 2020

Flot sejr over DHG

Bjerringbro FHs 1. divisionshold vandt lørdag eftermiddag en velfortjent sejr over DHG på 28-27 efter en føring på 16-15 ved pausen.
Bjerringbro FH startede kampen rigtig godt og fik en føring på 3-0 og 4-1 efter få minutters spil. Udeholdet kom sig lidt efter lidt over hjemmeholdets lynstart og fik udlignet til 6-6 midt i 1. halvleg. Hjemmeholdet viste god moral og fik igen skabt en føring på 2-3 mål. Et par tekniske fejl og en udvisning bragte DHG på 15-15. I de sidste sekunder inden pausen fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et straffekast, som 1. halvlegs store målskytte Line Gyldenløve udnyttede til en føring på 16-15.
2. halvleg startede hjemmeholdet med at bringe sig foran med 3-4 mål, men igen viste DHG at de ikke var slået og de blåblusede måtte virkelig kæmpe for sejren. Da de bragte sig foran med 27-22 troede man at sejren var ved at være hjemme med små ti minutter igen, men endnu engang kom udeholdet tilbage i kampen men reduceringen til 28-27 i de sidste sekunder af kampen var det for sent at gøre noget for modstanderen og Bjerringbro FH vandt for første gang i 5-6 år over DHG.
En flot kamp af hjemmeholdet, der viste flot spil og enorm god kampmoral over hele linjen. Der blev gået til “stålet” i forsvaret med en Louise Engstrøm som et godt bindeled. Samtidig viste hun stor træfsikkerhed i afslutningerne med 3 mål, tilkæmpede sig endvidere et par straffekast. Hun blev også kåret som kampens spiller for BFH. Line Gyldenløve viste endnu engang, hvor stor betydning hun har for holdet med hele 13 mål, hvor de 9 blev scoret i 1. halvleg. Med sejren rykkede Bjerringbro FH op på 4. pladsen med 12 point.
Målscorerne
Line Gyldenløve 13
Louise Søndergaard 6
Louise Engstrøm 3
Emilie Bangshøi 2
Sofie Lund Nielsen 2
Line Frandsen 2