Sejr over Roskilde Håndbold

1. april 2021

Blot 40 minutters godt spil gennem hele kampen var nok til at besejre Roskilde Håndbold i sæsonens sidste hjemmekamp. Sejren blev på 28-24 efter en føring på 15-10 ved pausen.
Roskilde Håndbold startede kampen bedst og inden for de første 5 minutter havde holdet bragt sig foran med 4-1. Denne føring holdt dog ikke ret længe før det var hjemmeholdet der var i front. Herefter var det Bjerringbro FH der styrede løjerne godt anført af Line Frandsen, der gang på gang satte modstanderne af med sit hurtige fodskifte og scorede nogle flotte mål på gennembrud. Også stregspilleren Louise Engstrøm spillede en rigtig god kamp med 4 mål fra stregen og leverede et godt forsvarsspil gennem hele kampen. Det var fuld ud fortjent at det var hjemmeholdet der kunne gå til pause med en føring på 15-10, måske skulle føringen have været 2-3 mål større.
I 2. halvleg udbyggede hjemmeholdet føringen til 21-14 med godt et kvarter tilbage. Herefter valgte træner-teamet at give nogle stamspillere en pause på bænken. Dette medførte lidt usikkert spil med flere fejl i angrebsspillet, og Roskilde Håndbold fik lov til at pynte på resultatet og kom på 26-23 med blot 4 minutter igen. Iben Lynnerup og Louise Engstrøm lukkede kampen til slutresultatet 28-24. Line Gyldenløve blev som så mange gange før topscorer med 7 mål. Inden den sidste kamp mod SønderjyskE på udebane topper hun topscorerlisten i 1. division med 156 mål.
Målscorere for BFH mod Roskilde:
Line Gyldenløve 7
Line Frandsen 6
Louise Engstrøm 4
Cilla Sturm 3
Iben Lynnerup 3
Emile Bangshøi 2
Sofie Lund Nielsen 2
Louise Søndergaard 1