Brækkede næsen

Sejr på 10 mål - brækket næse

12. december 2021

Det blev til den ventede udebanesejr, da Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer spillede den sidste kamp i 2021. Holdet besejrede Lyngby HK med 37-27 efter en føring på 22-14 ved pausen. Bjerringbro FH styrede kampen fra første fløjt og tillod ikke bundholdet Lyngby HK at komme ind i kampen på noget tidspunkt. Det gav store føringer undervejs til bjerringbroholdet og kunne derfor give samtlige spillere en del spilletid. Det betød samtig at mange kom på scoringslisten.
Bjerringbro FH spillede igen fint angrebsspil, men forsvarsspillet var for løst og usammenhængende, koncentrationen manglede en smule i hele kampen.
1. halvleg blev hæmmet af et grimt uheld, hvor Karoline Mathiesen fik en albue i ansigtet og brækkede næsen. Hun var ikke alene om at blive skadet. Marlene Dahlmann blev senere sendt til ”tælling” og blev ukampdygtig i resten af kampen.
Sejren betyder at 1. halvdel er godkendt for Bjerringbro FH vedkommende, 17 point for 12 kampe. Nu kan holdet holde en velfortjent juleferie på en 3.-4 plads.
Når man tager hul på 2. halvdel af turneringen den 15. januar venter der en række spændende kampe. Første kamp bliver mod Hadsten Håndbold. Det ser ud til at holdet bliver bedre og bedre! Herfra skal der lyde en rigtig god jul og et godt nytår!
Målscorerne mod Lyngby HK
Line Gyldenløve 8
Astrid Lynnerup 7
Louise Søndergaard 7
Emilie Bangshøi 5
Sofie Lund Nielsen 4
Line Frandsen 2
Marlene Dahlmann 2
Louise Engstrøm 1
Iben Lynnerup 1