Sejr på 40-26 over Rødovre HK

27. marts 2021

Lørdagens kamp i Bjerringbro Idræts- og & Kulturcenter i damernes 1. division mellem Bjerringbro FH og Rødovre HK endte med en storsejr til hjemmeholdet på hele 40-26 efter 17-12 ved pausen.
Rødovre starede kampen med at score 2 hurtige mål, men hjemmeholdet fik hurtigt kontakt med en udligning til 2-2. Herefter var det hjemmeholdet der var i teten resten af 1. halvleg med føringer på et par mål. Da der manglede 5 minutter af første halvleg tog Bjerringbro FH det afgørende skridt i kampen ved at bringe sig foran til en pauseføring på 17-12.
Fra starten af 2. halvleg lagde hjemmeholdet tryk på Rødovre HK og let og ubesværet blev føringen øget til 26-17 på flot angrebsspil. Rødovre HK var på vej til at blive kørt helt over, hvis hjemmeholdet ikke havde taget lidt let på defensiven. Dette skal være tilgivet, når man ubesværet kan score 40 mål i en kamp. Med sejren viste hjemmeholdet, at angrebsspillet har stor klasse. Det var lige noget der passede bjerringbrospillerne at stå over for et tungt Rødovre forsvar, der den ene gang efter den anden kom til kort overfor et meget teknisk spillende BFH-hold. Der var ganske enkelt klasseforskel på de to hold. Sejren på 40-26 var ikke et mål for stort. Alle leverede en flot kamp.
Allerede på torsdag spiller BFH den sidste hjemmekamp, hvor Roskilde Håndbold kommer på besøg, inden holdet slutter af på udebane mod SønderjyskE den 11. april.

Målscorerne mod Rødovre HK
Louise Søndergaard 10
Line Frandsen 6
Line Gyldenløve 6
Cilla Sturm 3
Sofie Lund Nielsen 3
Iben Lynnerup 3
Mathilde Pape 2
Emilie Bangshøi 2
Sandra Haugaard 2
Louise Engstrøm 1
Janni Havlykke 1
Marlene Dahlmann 1