Ølsmagning med sponsorer

Sidste uges begivenheder

3. april 2017
Ugen startede tirsdag, med at der til repræsentantsskabsmødet blev uddelt 2 pokaler en leder og en ungdomspokal, hvor Astrid Lynnerup fik årets ungdomspokal.


Onsdag havde U8 piger/drenge hyggeaften med spisning, som de havde vundet i forbindelse med bj.bro chancen hvor de og U14 pigerne havde solgt flest lodder.


Der blev torsdag afholdt ølsmagning for klubbens sponsorer. 

Formanden for sponsorudvalget Niels Dueholm bød velkommen og takkede for det store fremmøde, herefter kom Allan fra meny på banen og præsenterede 4 forskellige øl indtil pausen.

I pausen var der mulighed for at smage idrætsparkens tapas, hvor der også blev serveret øl til,

og efter pausen var Allan igen på og fortalte her om 4 andre øl, hvoraf de sidste 2 var af den mørkere kategori og delte vandene-:)


Fredag blev der i forbindelse med 1. div. Damernes sidste hjemmekamp i pausen for første gang tildelt 3 priser som var følgende;


Årets kammerat: Blev Tobias Ramsdal fra U16 

Årets Spiller: Blev Christian Iversen fra U12 

Årets BFH`er: Blev Laura Holm fra U16


Et stort tillykke herfra.


Der blev fredag holdt afslutning for Ungdomsholdene med spisning og efterfølgende var alle klar til at bakke op om klubbens 1. Div. damer, som spillede lokalopgør mod Hadsten SK.


Tillykke til U12 pigerne som lørdag vandt kredsmesterskabet i U12 pige A, med en sejr mod Hadsten Håndbold på 19-15Bjerringbro FH


Fællesspisning til ungdomsafslutning

Astrid Lynnerup