Sikker sejr i Roskilde

7. februar 2021

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer tog søndag eftermiddag til Roskilde for at få revanche for det lidt trælse nederlag til TMS, Ringsted i sidste weekend. Missionen må man sige lykkedes til fulde, idet holdet efter de 60 minutters spil kunne vende kursen hjem mod det midtjyske med en sikker sejr på 25-20 efter en føring på 12-9 ved pausen.
Begge hold indledte kampen med skiftende scoringer. Efter et kvarters spil fik Bjerringbro FH lagt et fint pres på hjemmeholdet, og bragte sig foran med 3-4. Dette forspring skulle vise sig at være grundstenen til en sikker sejr. Hjemmeholdet havde ikke midlerne til at låse et godt kæmpende BFH-forsvar op.
Efter kampen var Jesper Bangshøi også godt tilfreds med sit holds indsats mod Roskilde Håndbold. Vores defensiv formåede at holde hjemmeholdet nede på 20 scoringer. Så længe man kan det, er der gode muligheder for at vinde håndboldkampe. Angrebsmæssigt kunne vi godt have ønsket os en lidt større scoringsprocent. Vi brændte rigeligt af oplagte chancer. Men vi er godt tilfredse med indsatsen, vi kunne sagtens have vundet med 4-5 mål mere, hvis vi havde været lidt mere træfsikker i afslutningerne. Med sejren holder vi fast i top 6, som er et vigtigt mål for os. På nuværende tidspunkt indtager vi 4. pladsen, blot 1 point efter TMS, Ringsted, på 3. pladsen. Der var iøvrigt comeback til Emilie Bangshøi, der har haft en 2 måneders skadespause. Hun kvitterede med 3 mål i dagens opgør.

Mål for BFH:
Louise Søndergaard 4,
Emilie Bangshøi 3,
Sofie Nielsen 3,
Line Gyldenløve Kristensen 3,
Mathilde Pape 3,
Marlene Dahlmann 2,
Sandra Haugaard 2,
Cilla Jespersen 1,
Karoline Mathiesen 1,
Janni Havlykke 1,
Line Frandsen 1