Line Frandsen og de øvrige BFH-spiller gjorde det godt

Sikker sejr over AGF

6. december 2020

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer er i øjeblikket inde i en rigtig god stime. Søndag eftermiddag blev det til 3. sejr i træk, da holdet vandt udekampen mod AGF med 29-20 efter en føring ved pausen på 14-12.

Bjerringbro FH startede kampen rigtig fint og bragte sig hurtigt foran med 2-3 mål, spillerne gjorde det godt de første 20 minutter og førte på dette tidspunkt 10-7. De efterfølgende minutter kom AGF lidt tættere på og var tæt på at få kontakt med bjerringbroholdet, hvor holdet misbrugte straffekast, men Bjerringbro FH trak fra igen og gik til pausen med en føring på 14-12.
I starten på 2. halvleg fortsatte bjerringbroholdet det gode spil fra 1. halvleg og havde fuldstændig kampen under kontrol og øgede stille og roligt føringen til slutresultatet 29-20. En rigtig god sejr for holdet, der nu har vundet 3 kampe i træk og begynder at få kontakt med topholdene. Alle fortjener stor ros for en fortrindelig indsats i dagens kamp mod AGF, som ikke gjorde det nemmere for sig selv ved at misbruge hele 4 straffekast i kampen. Selvom hjemmeholdet havde udnyttet disse, havde det ikke været nok til at true et fint spillende BFH-hold. Det var da også en veltilpas træner Jesper Bangshøi, der efter kampen kunne glæde sig over den fine kamp og de 2 værdifulde point, som BFH satte ind på kontoen ved sejren over AGF.
Det var den første af 3 udekampe inden julepausen. På onsdag gælder det EH Ålborg på udebane, der har den tidligere bjerringbrospiller Emma Laursen på holdkortet. EH Ålborg er nedrykker fra Ligaen og er i øjeblikket topholdet i 1. division. Kampen spilles i Nr. Sundby Idrætscenter kl.19.30
Målscorerne mod AGF
Line Gyldenløve 9
Mathilde Pape 5
Line Frandsen 5
Louise Søndergaard 4
Louise Engstrøm 3
Sofie Lund Nielsen 1
Iben Lynnerup 1
Marlene Dahlmann 1