Sikker sejr over DHG

12. februar 2022

Flot sejrsrække 7. sejr på stribe
Bjerringbro FH fik endnu 2 point ind på kontoen med den 7. sejr i træk, da DHG blev besejret med 33-25 efter en føring på 16-13 ved pausen.
Hjemmeholdet startede kampen en lille smule tøvende i det første kvarter og var bagud med 8-6. Herefter blev forsvaret rettet til, hvorefter man fik bedre styr på DHGs farligste skytte Frida Maag, som styrede det fynske angrebsspil. I slutningen af første halvleg havde bjerringbropigerne godt greb om kampen og kunne gå til pause med en føring på 16-13.
2. halvleg startede hjemmeholdet hvor det slap i første halvleg med at bringe sig yderligere foran. det blev 19-15 - 23-18 - 27-20. DHG havde gennem hele kampen et vågent øje med hjemmeholdets 2 farligste bagskyttere (Line G og Louise S), men denne taktiske manøvre fik ikke det tilsigtede formål. Hjemmeholdet havde flere strenge at spille på, hvor stregspillerne nød godt af de gode frispilninger, som de blev tildelt. Imponerende mange scoringer kom der fra de to midtstregspillere Sofie Nielsen og Louise Engstrøm, der havde en fin dag på kontoret. Line Frandsen havde DHG ikke fået med i beregningerne op til kampen. Hun kvitterede med en flot kamp i angrebet med 5 scoringer. Kampens BFHer blev Clara Bak.
Med sejren forbliver holdet i top 3 med 27 point. De to øvrige hold er SønderjyskE 32 point og TMS Ringsted med 26 point for 2 kampe mindre.
Næste kamp er ligeledes på hjemmebane på lørdag kl. 14 mod Roskilde Håndbold.
Målscorerne mod DHG
Sofie Lund Nielsen 7
Emilie Bangshøi 5
Line Frandsen 5
Louise Engstrøm 4
Line Gyldenløve 4
Louise Søndergaard 4
Astrid Lynnerup 2
Marlene Dahlmann 2