Spændende spiller til 1. div. damer

27. april 2022

Til den kommende sæson har Bjerringbro FH sikret sig den 20 årige bagspiller Arlinda Hajdari, som i de sidste 4 sæsoner har været en del af truppen i Ringkøbing Håndbold. Hun har endvidere, trods hendes unge alder, spillet landskampe for Kosovo.

 

Arlinda Hajdari udtaler:

Jeg blev utrolig glad, da Bjerringbro FH henvendte sig, om jeg havde lyst til at komme til klubben. Spillestilen med det hurtige spil tiltaler mig, og jeg håber at kunne falde godt ind i den stærke  bagkæde, som holdet råder over. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang efter min korsbåndsskade og ser frem til at møde mine kommende holdkammerater.

 

Bjerringbro FHs træner har følgende kommentarer til Arlinda Hajdari`s klubskifte:

Jeg er stolt over, at det er lykkes at få Arlinda Hajdari til Bjerringbro FH. Det er en spiller jeg har fulgt gennem længere tid. Hun er en alsidig spiller, der har et godt blik for spillet og kan spille alle 3 pladser i bagkæden. I den defensive del af spillet har hun også gode kvaliteter. Jeg glæder mig utrolig meget til at se hende sammen med de øvrige på holdet. Jeg er overbevist om, at hun vil falde rigtig godt til i det hurtige spil, som vi praktiserer. I forhold til kompetencer på banen, så får vi masser af fart og duelspil, kombineret med et godt øje til sine medspillere, hvilket bliver rigtig fedt og en stor gevinst for de andre hurtige bagspillere, slutter Jesper Bangshøi.Bjerringbro FH