Storsejr over Lyngby HK

24. januar 2021

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer vandt søndag eftermiddag på udebane en storsejr på hele 34-22 over bundholdet Lyngby HK, efter en halvlegsføring på 17-14.
Undtagen de første 10 minutter af kampen havde bjerringbropigerne ganske godt styr på kampen. Hjemmeholdet fulgte pænt med og stillingen var efter små 10 minutter 5-6. Bjerringbro FH fik strammet grebet og bragte sig foran med 3-4 mål og kunne gå til pausen med en føring på 17-14.
Trænerteamet var ikke helt tilfreds med forsvarsspillet i de første 30 minutter. Koncentrationen svigtede og hjemmeholdet fik for nemt ved at score de 14 mål. Det var alt for mange mål at indkassere mod bundholdet, og da samtidig der blev brændt nogle oplagte chancer, var føringen ved pausen på 3 mål alt for lille.
Forsvarsspillet blev strammet op i 2. halvleg og da angrebsmaskinen stadig rullede derud af med fuld kraft var vejen banet for en storsejr på 12 mål. Indsatsen var fin over hele linjen og vi fik en masse spillere på scoringstavlen. Det skal da også lige nævnes at unge Julie Stokkendal stod en glimrende 2. havleg med gode redninger og at Iben Lynnerup, som kom ind i 2. halvleg fik scoret 5 mål fra fløjen. Vi har spillet godt i det nye år og har fået nogle store sejre ind på kontoen, slutter Jesper Bangshøi. Nu er der trængsel i toppen af divisionen, hvor der fra nummer 1 Ringkøbing Håndbold til nummer 6 Hadsten Håndbold kun er 3 point. Næste opgave for Bjerringbro FH er hjemmekamp på lørdag, hvor TMS, Ringsted, som også ligger i top 6 kommer på besøg,
Målscorere mod Lyngby HK
Line Gyldenløve 9,
Iben Lynnerup 5,
Cilla Sturm 3,
Louise Engstrøm 3,
Mathilde Pape 3,
Janni Bonde Havlykke 3,
Louise Søndergaard 3,
Rikke Tornbjerg 2,
Sofie Nielsen 1,
Sandra Haugaard 1,
Marlene Dahlmann 1