Eline Osland udlignede til 24-24

Stort comeback af Bjerringbro FH

20. oktober 2019

Søndag eftermiddag tog Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer imod topholdet fra Vendsyssel Håndbold. Udeholdet kom til Bjerringbro som ubesejret i denne sæson. 5 kampe og 10 points havde holdet opnået inden opgøret mod Bjerringbro FH. Lad os sige det med det samme, det blev en forrygende og spændende håndboldkamp for både spillere og publikum. Kampen endte uafgjort 24-24 i en gyserafslutning.
Bjerringbro FH fulgte godt med Vendsyssel Håndbold de første 15-20 minutter, hvor stillingen var 7-8. Herefter fik Vendsyssel Håndbold slået et stort hul på 7-13 på ganske få minutter. I denne periode og generelt også i kampen, havde hjemmeholdets forsvar stort besvær med at dæmme op for Christina Pedersen, der enten selv scorede eller kom med målgivende afleveringer til sine medspllere. Hjemmeholdet fik dog reduceret, men en fortjent halvlegsføring på 10-15 til udeholdet.
Vendsyssel Håndbold benyttede starten af 2. halvleg til at bringe sig foran 11-17. Her var der kun spillet 5 min. af halvlegen. De sidste 20 min. af kampen leverede bjerringbro-pigerne en storartet præstation. Holdet fik slået Vendsyssel ud af rytmen og stille og roligt havde hjemmeholdet kontakt og fik udlignet til 20-20, og kom endda foran med et enkelt mål. I slutfacen blev hjemmeholdet ramt af en 2. minutters udvisning og det benyttede Vendsyssel Håndbold sig af og kom foran 23-24 med knap 1 minut igen. Eline Osland sikrede hjemmeholdet udligning til 24-24 med ganske få sekunder tilbage. Et retfærdigt resultat efter en  flot 2. halvleg af hjemmeholdet, der fik lavet et comeback af de helt store.
Hjemmeholdet fortjener de helt store roser for en forrygende 2. halvleg, hvor et par spillere gik forrest i det store comeback. Målmand Mai-Britt Laursen blev en afgørende faktor i  2. halvleg med fremragende redninger og playmaker Line Gyldenløve, der scorede vigtige mål i slutfacen. Hun blev også kampens spiller.

Bjerringbro FHs målscorere:
Line Gyldenløve 7
Maria Højgård 4
Mia Møller 3
Eline Osland 3
Mathilde Pape 3
Emma Laursen 2
Sandra Haugård 1
Rikke Tornbjerg 1