10 mål fra Lines hånd mod Viborg HK

Stort pokalnederlag mod Viborg HK

13. august 2020
Kampen i Santander Cuppen mellem Bjerringbro FH og Viborg HK endte med en storsejr til udeholdet på hele 36-15. Viborg HK var på forhånd udråbt som storfavoritter og indfriede også forventningerne.
De første små 10 minutter fugte BFHerne pænt med til stillingen 3-3, herefter udbyggede udeholdet føringen til 3-9 inden hjemmeholdet fik brudt scoringstørken og fik reduceret til 4-9. Herefter stod der Viborg HK på resten af halvlegen og udeholdet kunne gå til pause med en føring på 15-7.
2. halvleg blev en tro kopi af første, hvor VHKerne ikke havde spor besvær med at score. Til gengæld havde hjemmeholdet det rigtig svært både med at score og holde modstanderen væk fra måltavlen. Det var især Laura Damgaard der var i hopla, hun nettede 5 af sine 7 mål i 2. halvleg. Hun blev også kåret til kampens spiller for Viborg HK.
Hos hjemmeholdet kæmpede alle bravt, men havde det rigtig svært overfor et kompakt Viborg-forsvar. Bjerringbro FH forsøgte sig med forskellige opstillinger både angrebs- og forsvarsmæssigt, men lige lidt hjalp det. BFHerne var oppe mod overmagten.
Som så ofte før var det Line Gyldenløve, der gik forrest for de blåblusede. Hun scorede 10 af Bjerringbro FHs mål. Hun blev da også helt fortjent kåret til kampens spiller for hjemmeholdet.
Målscorerne for Bjerringbro FH
Line Gyldenløve 10,
Sofie Lund 2,
Marlene Dahlmann 1,
Janni Bonde 1,
Astrid Lynnerup 1
Målscorere Viborg HK:
Kristina Jørgensen 8,
Laura Damgaard 7,
Majbritt Toft Hansen 5,
Line Haugsted 4,
Moa Høgdahl 4,
Maria Fisker 3,
Carin Strømberg 2,
Thilde Frandsen 2,
 Amalie Grøn 1