Succes i sandet

28. maj 2018

I weekenden deltog Bjerringbro FH´s ungdomshold i Beach Handball stævnet i Glesborg og 1. Div. damerne i Saftsume Beach Handball Tour i Horsens.. 


I U12 drengenes række, hvor vi havde 1 hold repræsenteret, mødte de Nørre Djurs HK, Skødstrup SF og Åstrup/Hammerlev-Grenaa her blev det til en flot 2. plads


I U14 pigerne´s række, hvor vi havde 2 hold med, mødte de bl.a Hadsund BK, Thorsager-Rønde IF, Nørre Djurs. Det blev til to flotte 2. pladser til pigerne.


I U16 drengene´s række, hvor vi havde 1 hold tilmeldt, mødte Bjerringbro FH´s drenge bl.a Nørre Djurs, Harlev IK og Harlev IK 2. det blev til en flot 2. plads og samtidig kvalificerede de sig til DM.


Bjerringbro FH havde 2 U16 pige hold med, de mødte bl.a, Randers HK, Åstrup/Hammelev-Grenaa og eftersom der kun var en pulje måtte de op imod hinanden, det blev til en 2. og 4. plads.


Bjerringbro FH´s 1. Div. damer, deltog i kvalifikationsspillet til DM i Saftsusme Beach Handball Tour, hvor de kom i semifinalen, her tabte de til Odder Håndbold og efterfølgende tabte de til DHG Odense og kom på en 4. plads


Der er stadig 2 stævner tilbage for 1. div. damerne til at kvalificere sig til DM i Kerteminde.


Bjerringbro FH