Succes i sandet

12. juni 2017

I weekenden deltog Bjerringbro FH´s ungdomshold i Beach Handball stævnet i Glesborg og 1. Div. damerne i Rødbillet Beach Handball Tour i Roslev.. 


I U14 pigerne´s række, hvor vi havde 2 hold med, mødte de bl.a Hadsten Håndbold, Vivild IF, Thorsager-Rønde IF. Det ene af Bjerringbro FH´s U14 piger hold gik helt til tops vandt.


I U16 drengene´s række, hvor vi havde 2 hold tilmeldt, mødte Bjerringbro FH´s drenge bl.a Nørre Djurs, Hadsten håndbold, Harlev IK, VHK.


Bjerringbro FH havde også et U18 pige hold med, som stillede op i dame rækken som de vandt, de mødte bl.a Hornbæk SF, Randers KFUM og Åstrup/Hammelev-Grenaa.


Bjerringbro FH´s 1. Div. damer, der deltog i kvalifikationsspillet til DM i Rødbillet Beach Handball Tour, kom i finalen, hvor de tabte til Visse IF. 


I den kommende weekend afholdes der DM på strandende i Kerteminde. Bjerringbro FH´s U18 piger kvalificerede sig til DM og da Bjerringbro FH´s 1 Div. damer endte på en flot 3 plads i kvalifikationsspillet er de også klar til at spille DM.


U18 pigernes spilleplan kan ses her


1. div. damernes plan kan ses herBjerringbro FH