Tabte i Ringsted

16. april 2022

Nederlag i 3. kamp mod TMS, Ringsted
Lørdag eftermiddag tabte Bjerringbro FH den 3. og afgørende kamp mod TMS, Ringsted med 30-20 (14-12 ved pausen).
Første halvleg var helt lige, med skiftende føringer til begge hold. Bjerringbro FH var foran 12-10, men kunne ikke forhindre hjemmeholdet i at gå til pause med en føring på 14-12.
Bjerringbro FH fik den værst tænkelige start på anden havleg. På blot små 10 minutter havde hjemmeholdet bragt sig foran med 17-12. I denne periode og generelt kampen igennem blev der brændt oplagte chancer på samlebånd, bl.a. straffekast. Det var især hjemmeholdets keeper Julie Munkø der tog modet fra bjerringbrospillerne. Med godt 10 minutter tilbage af 2. halvleg var stillingen 24-17 i hjemmeholdet favør. Selvom det på dette tidspunkt lignede en klar hjemmesejr, øjnede man en lille mulighed for et comeback af bjerringbroholdet, der fik scoret 3 mål i træk til stillingen 24-20. Men TMS, Ringsted forsvarede føringen og vandt en fortjent, men rigelig stor sejr på 30-20.
Detr var en dag hvor bjerringbropigerne brændte alt for meget og en scoring på 20 mål i kampen taler for sig selv. Ærgeligt, at det var den afgørende kamp, hvor holdet gik ned angrebsmæssigt, og dermed er ude af playoffkampene.
Når holdet har sundet sig over det skuffende nederlag, har det været en sæson som spillerne kan være tilfredse med. Har leveret mange gode og spændende kampe med flot angrebsspil.
Det kan I være stolte over!
Målscorerne mod TMS. Ringsted
Line Gyldenløve 9
Marlene Dahlmann 3
Louise Engstrøm 2
Astrid Lynnerup 2
Louise Søndergaard 2
Line Frandsen 1
Sofie Lund Nielsen 1