Topholdet kommer på besøg

4. marts 2021

Lørdag eftermiddag er der lagt op til en topkamp i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, når Ringkøbing Håndbold kommer på besøg. Holdene går nu ind i slutfacen af kampe, hvor der er mange interessante opgør i vente om topplaceringerne.
I lørdagens kamp står Bjerringbro FH over for føreholdet i rækken, nemlig liganedrykkerne fra Ringkøbing, der har vundet 14 ud af 17 kampe i sæsonen indtil nu. Første møde i Ringkøbing endte uafgjort 27-27 mellem de to hold. I den kamp havde Bjerringbro FH rigtig godt fat i dagens modstander, der først fik udlignet i sidste minut. Ringkøbing er absolut det bedste hold i rækken og har helt fortjent 3 points forspring ned til nr. 2 EH Aalborg på 2. pladsen. Holdet består af en stærk og bred trup, der er velorganiseret under ledelse den tidligere bjerringbrospiller Jesper Holmris.
Hjemmeholdet er klar til at tage imod topholdet. Det viste holdet i Gudme i sidste runde, hvor det blev til en stor sejr på 38-25. I stærkeste opstilling kan Bjerringbropigerne måske overraske igen og drille topholdet. Bolden er jo som bekendt stadigvæk rund...

Jesper Bangshøi vurderer kampen således:
Det bliver afgjort sæsonens sværeste kamp. Ringkøbing er rækkens afgjort bedste hold. Jeg kan næsten ikke finde et svaghedspunkt på holdet. En rigtig god defensiv med god keeper. Hertil skal så lægges en rigtig dygtig contramaskine, som træder i kraft ved modstanderens fejl. Vi spillede godt nok uafgjort i det første opgør i Ringkøbing, men der er sket meget med Ringkøbing siden. Jeg er næsten sikker på at holdet rykker op i Ligaen, det har de også fortjent som det bedste hold. Vi skal spille med omtanke og måske bringe dem lidt ud af kurs med et sikkert angrebsspil så de ikke får nogle nemme mål på contra. Vi må se hvor langt vi kan følge med hen i kampen og måske være med helt til slut. Det er altid sjovt at spille sådanne kampe, hvor der er noget på spil for begge hold. Vi kan godt bruge overraskende point i kampen om 2. og 3. pladsen. Men det bliver svært, slutter Jesper Bangshøi, der stadig døjer med et par småskader på et par spillere.
Rigtig god kamp til jer der hjemme i stuerne, da kampen streames kl. 14.00 og på dette link