Uafgjort 27-27 i Hadsten

7. november 2021

Lokalopgøret mellem Hadsten Håndbold og Bjerringbro FH blev som ventet en tæt og spændende kamp. Da uret havde rundet de 60 spillede minutter viste resultattavlen 27-27.
De første 15 minutter blev ganske underholdende med skiftende føringer med og en stilling på 8-8. Bjerringbro HF overtog herefter teten og fik slået et hul på 3 mål og havde vel kontrol på kampen, men hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage i halvlegens sidste minutter og havde Clara Bak ikke reddet et staffekast i de sidste sekunder var hjemmeholdet nået helt op, men Bjerringbro FK kunne gå til pausen med en føring på 15-13.
Bjerringbro FH startede 2. halvleg med at bringe sig på 16-13 og havde det ikke været for en velspillende keeper i Hadstenmålet og en godt skydende Stine Schmidt var Bjerringbroholdet ikke kommet i vanskeligheder i denne kamp. Det blev ikke tilfældet. Hjemmeholdet fik greb om kampen, samtidig gik Bjerringbro FH i stå angrebsmæssigt og det ellers solide forsvar blev usikkert. Med blot 4 minutter tibage af kampen var hjemmeholdet i front med 26-23 og alt tegnede til et nederlag til Bjerringbro FH. Et flot comeback med 3 scoringer i træk var der udlignet til 26-26 med et minut tilbage af kampen. Hjemmeholdet var i angreb, afslutningen blev pareret, men riposten endte hos en Hadstenspiller som scorede med blot 25 sekunder tilbage. Men inden haluret var nået op på de 60 spillede minutter havde Louise Søndergaard udlignet til slutfacit 27-27.
Et flot comeback af bjerringbroholdet, da det så mest sort ud. Med en scoringspause midt i 2. halvleg og et usikkert forsvar kostede dyrt mod især en velspillende Stine Schmidt, der fik alt for let ved at komme på skudhold fra backpositionen, hvor hun scorede 10 mål.
Resultatet er måske en smule skuffende, men 1 point er vel godkendt efter en ikke al for god 2. halvleg, hvor hjemmeholdet var bedst spillende. Næste kamp er på lørdag mod TMS, Ringsted, der har 1 point mere end Bjerringbro FH. Kampen spilles i Bjerringbro Idræts & Kulturcenter kl. 14.
Målscorererne i Hadstenkampen
Line Gyldenløve 8
Louise Søndergaard 6
Line Frandsen 3
Astrid Lynnerup 3
Louise Engstrøm 2
Marlene Dahlmann 2
Karoline Mathiesen 1
Emilie Bangshøi 1
Iben Lynnerup 1