BFH havde godt fat i Ringkøbing

Uafgjort i Ringkøbing

20. september 2020

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer spillede søndag eftermiddag på udebane mod oprykningsfavoritten Ringkøbing Håndbold. Bjerringbroholdet var ved at levere den helt store overraskelse i denne runde. Holdet fik fortjent uafgjort 27-27 efter en pauseføring på 14-11. Holdet havde Ringkøbing helt nede i sækken, 1 minut før slutfløjtet førte BFH-pigerne med 27-26. Ufortjent fik hjemmeholdet udlignet til 27-27. I de sidste sekunder havde BHF bolden, men fik ikke scoret målet til en ikke ufortjent sejr.
Lige fra kampens start havde udeholdet styr på begivenhederne og var klart bedst i de første 30 minutter. Bjerringbro-pigerne bragte sig hurtigt foran med 2-3 mål. Godt forsvarsspil var en af årsagerne til at Ringkøbing ikke kom ind i kampen, og havde svært ved at få den velsmurte angrebsmaskine til at fungere.
I anden halvleg fortsatte udeholdet de gode takter fra første halvleg med at komme foran 19-15, som var stillingen efter et lille kvarters spil. Hjemmeholdet fik kontakt og fik reduceret til 22-23 med 7-8 minutter tilbage. Bjerringbroholdet fik igen en føring på 2 mål, inden hjemmeholdet fik udlignet til 26-26. Bjerringbro-pigerne bragte sig på vinderkurs 27-26 med et minut igen, inden Micheele Brandstrup fik udlignet for hjemmeholdet.
På Bjerringbroholdet var der sæsondebut til Louise Søndergaard efter sin håndskade. Hun viste sin store farlighed på højre back og scorede 5 mål. Men hele holdet fortjener stor ros for en flot fight i dagens opgør. Næste weekends kamp er på ligeledes udebane mod Hadsten Håndbold.

Målscorere mod Ringkøbing:
Line Gyldenløve 8
Louise Søndergaard 5
Cilla Sturm 4
Emile Bangshøi 3
Line Frandsen 3
Louise Engstrøm 1
Maria Højgård 1
Sandra Haugaard 1
Clara bak 1