Udebane mod Ringkøbing Håndbold

17. september 2020

Søndag eftermiddag tager Bjerringbro FH en tur vest på for at møde Ringkøbing Håndbold i damernes 1. division.
Hjemmeholdet har lagt stærkt ud i denne sæson med 2 overbevisende sejre over henholdsvis SønderjyskE hjemme med 29-21 og ude i sidste weekend mod TMS, Ringsted med 27-21.
Ringkøbing Håndbold er en af de klubber, der har forhåbninger om at tage oprykningspladsen til ligaen i denne sæson. Ingen tvivl om at det var en stor skuffelse at holdet ikke allerede i sidste sæson vendte tilbage til ligaen. Vendsyssel snuppede billetten for næsen af Ringkøbing.

Hjemmeholdet er godt besat på alle pladser, et fysisk stærkt hold med en god og stærk keeper.  Hjemmeholdet ikke vil tabe mange kampe i denne sæson. Selvom Bjerringbroholdet har dog gjort det ganske fornuftig med 2 kampe og 3 point på kontoen før mødet med Ringkøbing, ser det meget svært ud for Bjerringbro FH i søndagens udekamp. Det vil være en kæmpeoverraskelse, hvis der kommer point med hjem fra det vestjyske. Sidste sæson tog Bjerringbro FH dog overraskende point fra hjemmeholdet med et uafgjort resultat i Ringkøbing. Hjemmeholdet trænes i øvrigt af den tidligere bjerringbrospiller Jesper Holmriis.