Udebane mod Rødovre HK

2. september 2020

Bjerringbro FHs1. divisionsdamer indleder håndboldsæsonen på udebane mod Rødovre HK søndag eftermiddag kl. 14.
Efter en lang pause, hvor bl.a. COVID 19 satte en stopper for at færdigspille sidste sæsons turnering, glæder spillerne sig meget til at komme i kamp om vigtige point.
Bjerringbro FH har ligesom alle andre klubber skiftet en del ud på holdet. På målmandsposten er Julie Stokkendal, Viborg HK, kommet til, mens Marlene Dahlmann, Silkeborg-Voel, Line Frandsen, Holstebro Håndbold, Astrid Lynnerup Randers HK, og Louise Søndergaard, der spillede sidste sæson i den svenske liga, også er nye spillere i truppen. Louise Søndergaard spillede inden opholdet i Sverige netop i Bjerringbro FH, hvor hun var en værdigfuld ventrehåndsspiller.
I opstarten til sæsonen har Bjerringbro FH spillet flere træningskampe mod stærke hold, bl.a. landspokalkamp mod Viborg HK, så holdet er klar til sæsonpremieren. Træner Jesper Bangshøi har ikke det store kendskab til søndagens modstander, Rødovre HK. Vi spillede i sidste sæson tætte kampe mod netop Rødovre HK, og det tror jeg også vil ske på søndag. Vi håber selvfølgelig at kunne hente point med hjem til det jyske, slutter Jesper Bangshøi.