Udebane mod Roskilde Håndbold

4. februar 2021

På søndag eftermiddag møder 1. divisionsdamerne Roskilde Håndbold på udebane. Kampen er det første opgør mellem de to klubber i indeværende sæson. Kampen skulle have været spillet før jul, men på grund af COVID 19 pausen blev den udsat.
Hjemmeholdet har skiftet en del ud i truppen i forhold til sidste sæson, der er kommet nye og unge spillere ind på holdet, der i øjeblikket indtager 8. pladsen med 13 point for 14 kampe. Holdet benytter det offentsive forsvarsspil hovedsageligt 5-1 informationen. Holdet besejrede i sidste weekend Lyngby HK med 31-28 på udebane.
Bjerringbro FH skal forsøge at komme tilbage på vinderkursen efter nederlaget til TMS, Ringsted i sidste spillerunde. I denne kamp have holdet en “lille offday”, hvor intet ville lykkes. Desværre fik man et par spillere skadet oveni. Vi må se, hvor slemt det står til med skaderne på kampdagen, siger Jesper Bangshøi. Han håber at holdet finder sig selv igen efter den lidt matte indsats i sidste kamp. Kampen spilles kl. 15 i Roskilde