Ugens kampe i Bjerringbro Idræts og Kulturcenter

5. april 2022

Der er i løbet af uge 14 flere spændende kampe i Bjerringbro Idræts og Kulturcenter.  


U19 BSH ligadrenge spiller onsdag kl. 19.30, hvor holdet tager imod U19 SHEA Odder/Skanderborg, en kamp BSH skal vinde, hvis holdet skal bevare en mulighed for at komme til DM.


Torsdag er det U17 BSH 1. div. B drenge, der kl. 18.30 spiller lokalopgør mod Viborg FH, såfremt BSH vinder kampen kvalificere holdet sig til Jysk Mesterskaber, som spilles den 1. maj.


Fredag er der 2 kampe, først er det U15 drenge 2. div. der kl. 17.30 møder Skørping-Støvring Håndbold, herefter er det 3. div. herrer, der skal spille kval kamp til 2. div., her er der også et lokalopgør i vente, da Viborg FH kommer på besøg og med kampstart kl. 19.00. Kval kampene til 2. div. spilles bedst af 2 kampe, kampen på udebane mod Viborg FH spilles tirsdag den 12. april kl. 19.00 i Liseborgcentret i Viborg.


Lørdag spiller 1. div. damer kval. kamp nr. 2 mod TMS Ringsted om oprykning til ligaen, efter Bjerringbro FH tabte den første kamp på Sjælland, skal kampen på lørdag vindes, hvis BFH skal ud i en 3. kamp.


Så der er masser af godt håndbold i hallen hele ugen, så kom forbi og giv jeres støtte til holdene.Vel mødt!Bjerringbro FH