Marlene Dahlmann flot debut

Vandt over Hadsten Håndbold

1. august 2020

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer spillede lørdag eftermiddag en træningskamp mod Hadsten Håndbold, der også spiller i 1. division. Det var den første af en række træningskampe op mod den nye sæson. Bjerringbro holdet ydede en god indsats og vandt en fortjent sejr på 31-26 efter 11-11 ved pausen.
Dagens modstander har ligesom hjemmeholdet skiftet en del ud på markante pladser. Hos Bjerringbro FH var de nye ansigter på holdet Julie Stokkendal, Astrid Lynnerup, Line Frandsen, Louise Søndergaard og Marlene Dahlmann. Alle kom i kamp og faldt godt ind på holdet.
Træningskampen blev afviklet i et fint tempo, med gode kombinationer og  godt contraspil. Selvfølgelig opstod der også misforståelser i forsvaret og en del tekniske fejl i kampen, hvor spilletiden var 2x35 minutter. Det var også forventet på dette tidspunkt af sæsonen.
1. halvleg var ganske jævnbyrdig og begge hold skiftedes til at score. Første halvleg endte da også retfærdig 11-11. 
Fra starten af 2. halvleg havde Bjerringbro-pigerne et godt greb om modstanderen. Hjemmeholdet holdt et godt tempo i spillet og mod slutningen af halvlegen stod det klart, at det bedste hold ville vinde.
Alle spillere ydede en god indsats i den første træningskamp.Tilbagevendte Louise Søndergaard fik en lidt for hård tackling og måtte udgå i den sidste del af 2. halvleg. Hun havde forinden tacklingen scoret et par dejlige mål. Marlene Dahlmann på højrefløj, er et friskt pust på et hurtigtspillende BFH-mandskab, lynhurtig i contraspillet og meget træfsikre i afslutningerne. En spændende spiller, som nok skal vise sig at blive værdifuld for holdet.
Bjerringbro FHs målscorere:
Maria Højgaard 7
Line Gyldenløve 4
Marlene Dahlmann 4
Line Frandsen 3
Janni Havlykke 3
Emilie Bangshøi 2
Cilla Sturm 2
Louise Søndergaard 2
Sandra Haugaard 2
Sofie Lund 2