Vigtig hjemmekamp for BFH’s 1. Div. Damer

20. januar 2017

Lørdag eftermiddag kl. 14.00 skal Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer forsøge at få gang i sejrstimen, når de hjemme tager i mod Lyngby HK.

 

Lørdag eftermiddag kl. 14.00 fløjtes der op til kamp i damernes næstbedste række. Her står BFH over for Lyngby HK i en kamp om vigtige point i bundstriden. LHK ligger pt. På 12. Pladsen og indtager dermed den første plads til direkte nedrykning, en plads som holdet vil kæmpe for at komme væk fra.  Lyngby har skrabet 9 point sammen i sæsonen. Dette placerer dem kun to point under Vendsyssel, dermed har lørdagens gæster brug for en sejr, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at undgå den direkte nedrykning. Lyngby har, ligesom BFH, startet det nye år ud med to nederlag, så de jagter også årets første sejr når de på lørdag tager turen på tværs af landet.

 

Bjerringbro jagter, som sagt, også årets første to point. Truppen har i de to første kampe ikke ramt det niveau, som de ellers præsterede på før julepausen. Det har resulteret i to store nederlag først til førerholdet, dernæst til en tæt konkurrent om pladserne i midten af tabellen. Holdet har brug for, at komme i gang igen og finde det spil frem, som bragte dem sejrer over nogle af topholdene, hvis de igen skal kravle op i tabellen og væk fra pladserne om nedrykning. Dette kan de passende begynde på i de næste to kampe, hvor der venter to modstandere, som ligger lige omkring BFH i tabellen.

 

BFH træner Jens Steffensen udtaler op til kampen:

” Lyngby har haft en op ad gående formkurve, men vi skal kunne holde dem under os, hvis vi skal avancerer i tabellen. Så det bliver en meget vigtig kamp. Det bliver spændene, at se om tirsdagens pokalsejr giver pigerne noget selvtillid. Det gælder om, at stå sammen og vi skal arbejde fælles for, at komme ud af det. Forhåbentlig kommer vi i gang, igen. Lyngby var en af de kampe hvor vi scorede flest mål, så det kan vi håbe sker igen. Vi glæder os og håber der kommer mange og støtter pigerne.”