Vigtig point i Rødovre

8. marts 2020

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer hentede lørdag eftermiddag 1 point i udekampen mod Rødovre HK. Resultatet blev 27-27 efter en spændende afslutning. Hjemmeholdet startede kampen bedst med føringer på 3-1 og 6-2 inden Bjerringbro FH fik sig spillet ind i kampen. Fik reduceret til 6-5 efter et kvarters spil. De to hold fulgtes pænt ad resten af halvlegen, som endte med  en smal føring til Rødovre HK på 13-12 ved pausen.
Hjemmeholdet holdt også føringen ind i 2. halvleg på et par mål de første 20 minutter. Bjerringbro FH fik igen kontakt ved  stillingen 20-20. De sidste ti minutter blev spændende med en føring til hjemmeholdet på 27-26 ganske kort før tid, men Rikke Tornbjerg fik udlignet inden slutfløjtet til 27-27. Bjerringbro FH havde chancen for sejr, men skuddet blev reddet af Rødovres målvogter i de sidste sekunder.
Det var et meget vigtigt point der kom i hus for Bjerringbroholdet. Der blev lagt lidt afstand til de 3 nedrykningspladser. Kampen blev i øvrigt spillet uden tilskuere p.g.a. af frygt for Coronavirussen. Dette vil også blive tilfældet på lørdag, hvor IF Stjernen kommer på besøg. Her har Bjerringbropigerne gode muligheder for at lægge yderligere afstand til bundregionen, da IF Stjernen er det absolutte bundhold  i divisionen.

Målscorerne mod Rødovre HK:
Line Gyldenløve 7
Rikke Tornbjerg 5
Eline Osland 3
Cilla Sturm 3
Sofie Lund 3
Mia Møller 2
Janni Bonde Havlykke 1
Maria Højgård 1
Sandra Haugård 1
Mathilde Pape 1