Vigtig sejr til Bjerringbro FH mod Rødovre

5. december 2021

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer leverede en flot kamp i søndagens udekamp mod Rødovre HK. Det blev som ventet en meget lige og spændende kamp, som endte med en sejr på 27-25 til bjerringbroholdet efter 16-16 ved pausen.
Det var en 1. halvleg med skiftende føringer på et enkelt mål. Bjerringbro FH havde chancen et par gange for at skabe et lille hul, men hjemmeholdet svarede godt igen og kom foran 16-15 10 sekunder før afslutningen på 1. halvleg.
Marlene Dahlmann fik i de døende sekunder af halvlegen udlignet 16-16.
I 2. halvleg fortsatte Bjerringbro FH det flotte spil og kom foran 18-16. Forsvaret blev justeret i pausen, men alligevel hang hjemmeholdet godt på til 5 minutter før slutfløjtet. Bjerringbro FH havde flere gange chancen for at skabe et hul på 3 mål, men Rødovre-keeperen stod rigtig godt. På mål af Marlene Dahlmann og Line Gyldenløve blev sejren på 27-25 i de sidste minutter.
Bjerringbroholdet var ramt af afbud fra Line Frandsen, der var optaget af studie, og det gjorde bestemt ikke betingelserne for en sejr større. Der blev spillet godt håndbold i næsten hele kampen og Bjerringbro FH kunne føje 2 point til kontoen, som nu kom op på 15 point.
Den sidste kamp i 2021 er ligeledes i København, hvor modstanderen er Lyngby HK
Målscorerne i kampen mod Rødovre HK
Line Gyldenløve 12
Louise Søndergaard 6
Marlene Dahlmann 4
Louise Engstrøm 2
Astrid Lynnerup 1
Sofie Lund Nielsen 1
Emilie Bangshøi 1