I Bjerringbro FH er man så småt ved at gøre klar til den kommende håndboldsæson, hvor man nu som noget nyt skal spille med i kvindernes fornemmeste række – ligaen. I den forbindelse har den lokale jagtbutik Hunters Point netop indgået en to-årig hovedsponsoraftale til ligakvinderne.

Carsten Ishøy, der til dagligt driver Hunters Point for Niels Due Jensen, ser meget frem til samarbejdet.

”Vi er jo lokale og er beliggende på Pilevej i Bjerringbro. Men vores produkter inden for jagt og udeliv appellerer jo til kunder i hele landet. Vi har ledt efter en god markedsføringsplatform, hvor vi kan gøre opmærksom på os selv både lokalt og nationalt, og derfor var det jo meget belejligt, at Bjerringbro nu har fået et kvindeligahold i håndbold. Vi har altid fulgt med i håndbolden og har involveret os i Bjerringbro FH på flere niveauer. Så det var en nem beslutning for os at støtte op omkring ligaprojektet”.

I Bjerringbro FH var interessen fra Hunters Point en meget glædelig overraskelse.

”Vi kender jo Hunters Point rigtigt godt, da virksomheden altid har været fantastisk til at bakke op omkring lokale arrangementer, eksempelvis byens årlige handelsmesse i hallen. Så da de viste interesse for at gå ind i et hovedsponsorat i Bjerringbro FH, blev vi bare kisteglade. Økonomien er jo meget afgørende for, om vi skal lykkes med ligaprojektet. Og med opbakningen fra Hunters Point er vi reelt meget tæt på klubbens økonomiske målsætning“, udtaler formand i Bjerringbro FH Dennis Jensen.

Den indgåede hovedsponsoraftale er to-årig, og ejerne samt medarbejderne i Hunters Point glæder sig meget til at følge holdet:

”Jeg glæder mig meget til at komme i hallen og heppe på holdet. Erfaringsmæssig bliver den første sæson altid svær, og det er vel nærmest skæbnens ironi, at en vigtig nøglekamp for BFH er åbningskampen mod AJAX fredag d. 1. september. Den tror jeg dog, at vi klarer, og jeg glæder mig til at følge projektet”.