I hjertet af Jylland, ligger der en lille forening ved navn Bjerringbro FH. Inden sommerferien blev der skrevet historie, da klubbens 1. divisionskvinder sikrede sig den direkte plads i Danmarks bedste række – kvindeligaen.

I mange måneder er der blevet knoklet hårdt for at blive klar – både på og udenfor banen, og fredag aften kulminerede det hele i sæsonens første kamp med en SEJR på 30-29 hjemme over Ajax København foran et veloplagt hjemmepublikum og en helt fyldt hal.

Det var en kæmpe forløsning på alle mulige måder, hvor vi fra starten tog føringen og går til halvleg oppe med 3; 16-13.

I anden halvleg starter vi ud som lyn og torden og kommer foran 20-14 efter 37 min. Det får Ajax København til at tage en timeout, og lige så stille begynder de at hale ind på os i slutningen af kampen, hvorfor der efter 53 min står 26-26. Pigerne kæmper dog fortsat videre, og da først Line Frandsen scorer til 30-28 med 1,5 minutter tilbage af kampen, kan jublen høres i hele idrætsparken.

Tak for opbakningen, Bjerringbro! Lad os gøre det igen lørdag d. 16. september!