Der venter en spændende kamp i rundens første kamp, når vi tager imod Aarhus United på hjemmebane. Aarhus kommer med 2 sejre i bagagen over henholdsvis Viborg HK og Silkeborg Voel, hvorfor de lige nu indtager ligaens femte plads lige i nakken af os, der har 5 point efter de 4 første runder.

Cheftræner Jesper Bangshøi sætter her et par ord på kampen:

“Efter vores intense udekamp i tirsdags mod det stærke Horsens-hold, er vi endelig tilbage på vores hjemmebane, hvor vi ved, at vores fans er vores hemmelige våben. Dagens modstander er Aarhus United, et hold der har haft nogle økonomiske udfordringer, men som stadig formår at stille med en imponerende startopstilling.

Aarhus United har allerede bevist deres værdi ved at sikre sig to tætte sejre over både Viborg og Silkeborg-Voel. Derfor ved vi, at vi står overfor en udfordrende modstander i dag. Vi skal især være opmærksomme på deres bagspillere. Navne som Alberte Ebler, Aia Raadshøj og den franske import Sofia Deen er kendt for deres knaldhårde skud, så vores forsvar skal være på tæerne.

I forsvaret har Aarhus United to stærke målmænd, og deres forsvar er særdeles velorganiseret. Det bliver en udfordring, men vi er klar til at tage den op.

Selvfølgelig går vi efter sejren i dag, og vores mål er at bevare vores imponerende hjemmebanestatistik. For at opnå det, må vi udvise stor tålmodighed i vores angreb og vente på de perfekte øjeblikke. Lad være med at blive fristet af halve chancer, for Aarhus Uniteds målmænd er simpelthen for dygtige til at lade dem passere.

Vores første to hjemmekampe har allerede skabt rygtet om, at vores hjemmebane er et festligt sted at være. Vi ved, at spillerne elsker at spille for et entusiastisk publikum, så vi håber, at I vil give den max gas på lægterne i dag. Denne kamp har potentiale til at blive utrolig tæt, og en euforisk hjemmebane vil utvivlsomt give os en kæmpe fordel.

Lad os sammen skabe en uforglemmelig oplevelse i dagens kamp mod Aarhus United. Vi er klar til at kæmpe for sejren, og med jeres støtte ved vi, at vi kan klare alt! Så lad os gøre det her til en fantastisk dag fyldt med spænding og håndboldglæde. På med trøjerne, og lad kampen begynde! Kampen fløjtes i gang i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter kl. 19.00.