Efter en lang vinterpause efterfulgt af en sejr ude mod AJAX, er vi nu klar til at spille hjemme i hulen mod Ringkøbing og dygtige Jesper Holmris.

Cheftræner Jesper Bangshøi tror på, at vi godt kan slå dem igen, men har også respekt for, at de er et andet sted i dag end de var i starten af efteråret:

I sæsonstarten fik vi jo en god sejr på deres hjemmebane. Derfor ved vi, at Ringkøbing kan slås i dag, men vi må også erkende, at Ringkøbing er et andet sted end da vi mødte dem sidst. Deres trup er blevet mere sammenspillet, og med sejre over blandt andet Viborg skal vi forberede os på, at de kommer med en fin kvalitet og en stor lyst til at kæmpe sig op i tabellen, hvor de lige nu ligger nr. 10 med 11 points.

Ringkøbing scorer ofte mange mål, og i deres sidste kamp mod Silkeborg-Voel var de reelt tæt på at vinde. De kommer med stor fart, og deres bagspillere Jane Mejlvang, Maria Wierzba og Frida Nielsen er altid garanter for en hel del mål. På deres streg har de Nanna Hinnerfeldt, som også er både stærk og træfsikker. Hende skal vi forsøge at holde væk fra mulige indspil. 

Vores opgave bliver at få vores eget spil i angrebet til at flyde. I AJAX vandt vi på flot forsvarsindsats, men vores angreb skulle lige have banket lidt rust af sig. Det skulle gerne blive noget bedre onsdag aften.”

Kampen fløjtes igang onsdag d. 17/1 klokken 19.00 hjemme i Flamingohulen.