Emilie Bangshøi og Mathilde Piil deler venstrefløj sammen i næste sæson! Begge spillere har forlænget deres kontrakt indtil sommeren 2025.

Jesper Bangshøi glæder sig over aftalerne! Emilie og Mathilde har gennem de seneste sæsoner udviklet sig flot, og har vist at de kan tage skridtet op i kvindeligaen. De supplerer hinanden rigtig godt, og har indgået et godt samarbejde på deres fløj, hvor de er gode til at udvikle og presse hinanden til at blive dygtigere hele tiden. De har begge været i klubben i noget tid, så de kender omgivelserne, rollerne og klubbens ånd, så vi står stærkt med den duo på venstrefløj i næste sæson!

Mathilde Piil udtaler om forlængelsen! Det var ikke en svær beslutning at blive i BFH. Det bliver min 3. sæson i den blå trøje, og nu skal resten af den her sæson handle om overlevelse, så vi spiller i Kvindeligaen i næste sæson! Jeg syntes, at vi i den her sæson har fået opbygget et godt fundament, som vi/jeg håber vi kan brygge videre på i næste sæson, og komme højere op i ligaen!

Emilie Bangshøi udtaler om forlængelsen! At det bliver min 9. sæson i Bjerringbro FH, er jeg meget stolt over! Jeg nyder at spille i klubben, og den seneste sæson i ligaen har været en kæmpe udfordring, men det har været sjovt og spændende! Vi har udviklet os flot på banen og lagt flere lag på vores spil, og nu skal vi gøre alt for at vi spiller i Kvindeligaen i næste sæson. Det har været flot at se hvordan klubben har udviklet sig udenfor banen! Med Blue Flamingos bag målet, de mange sponsorer, alle de frivillige der hjælper på kampdage og den opbakning vi møder i hallen og i byen! Det har været en stor fornøjelse at mærke den kærlighed vi spillere får!

Mathilde Piils personlige sponsor er Zelected Foods!
Emilie Bangshøis personlige sponsor er Thiele Bjerringbro!