5-0 efter 5 minutter, og så var stregerne ligesom kridtet op. Vi taber derfor – helt fortjent – 39-27 til de grønne fra Silkeborg-Voel KFUM. Brændte chancer på stribe gjorde udfaldet.

Ved 5-0 tager vi timeout, hvorefter Line Frandsen endelig får hul på Stine Bonde, der over hele kampen står med en redningsprocent på 45. De 5 mål i føring, bliver dog ikke enden på det, og vi går derfor til pause bagud 20-12.

I anden halvleg spiller vi en længere periode lige op med modstanderholdet indtil uret viser 46 minutter spillet. Her kommer vi bagud 30-20, hvilket skulle vise sig at blive endnu værre, da vi med 1,5 minutter tilbage af kampen er bagud med 15 mål. Slutteligt får vi dog pyntet lidt på resultatet, der ender med et nederlag på 12 mål.

Generelt set en kamp, hvor vi desværre ikke helt kommer i gang til at starte på og brænder alt for mange chancer på modstanderens målmænd. Nu venter de sidste 2 kampe i grundspillet mod henholdsvis Nykøbing Falster og Team Esbjerg inden kvalifikationsspillet går i gang.