Onsdag aften var ligakvinderne taget en lille smuttur over til Bavnehøj Arena, hvor de skulle forsøge at hive 2 point med hjem til Bjerringbro-lejren mod Ajax København. Ikke alene var det årets første kamp, men der var også debut til vores venstre back, Emma Ernst.

Første halvleg gik mildest talt ikke som håbet. Vi var hele tiden bagud med 2-3-4 og endda også 5 mål, og flere gange undervejs nåede man at tænke: “Åh nej”. Ved halvleg er stillingen derfor 15-12 til hjemmeholdet.

I starten af anden halvleg ser vi det samme mønster tegne sig. Ajax København bliver ved med at være foran med 3-4 mål indtil 10 min før tid, hvor Sidsel Poulsen scorer til 20-18, dernæst Josefine Thorsted til 20-19 og 21-20. Og med 6 minutter og 30 sekunder tilbage af kampen udligner vores lynhurtige Line Frandsen til 21-21! Hvad der sker dernæst er vanvittigt, for i målet står Sarah Ernebjerg og hun lukker fuldstændig ned de sidste 5 minutter, alt imens Line Gyldenløve, Louise Hald, Line Frandsen og Emilie Bangshøi scorer de sidste 4 mål.

Kampen er et godt eksempel på Bjerringbro FHs ligakvinder, der viste, at selvom de haltede bagud i store dele af kampen, blev de alligevel ved med at kæmpe og gav aldrig op, og derfor stod vi med sejren til sidst. Vi har nu 7 point og ligger a point med Horsens. Samtidig har vi 7 point ned til Ajax, der lige nu ligger til direkte nedrykning.

Kampens resultat: 21-25

Bjerringbros målscorere: Line Gyldenløve (7), Emilie Bangshøi og Sidsel Poulsen (3), Arlinda Hajdari, Louise Hald og Line Frandsen (2), Emma Ernst, Caroline Højer og Sara Lilholt (1)

Næste kamp er på hjemmebane onsdag d. 17/1 kl. 19.00, hvor vi tager imod Ringkøbing Håndbold.