Grundfos indgår en treårig hovedsponsoraftale med Bjerringbros nye kvindeligahåndboldhold

Da Bjerringbro FH´s 1. divisionskvinder sikrede sig direkte oprykning til landets fornemmeste håndboldrække, var hele byen på den anden ende. Siden har håndboldklubben arbejdet hårdt på at få etableret et setup, der giver en realistisk mulighed for at holdet kan bide sig fast og etablere sig permanent i kvindernes håndboldliga.

”Det er vigtigt for Bjerringbro FH, at vores kvindeligahold er et lokalt projekt, som vedrører hele lokalsamfundet. Og vi kommer ikke uden om, at det lokale erhvervslivs opbakning er afgørende for, hvor stærkt vi kan sammensætte vores spillertrup. Vi er derfor utroligt taknemmelige for, at netop Grundfos har ønsket at engagere sig i de tre kommende sæsoner som hovedsponsor i projektet. For de fleste danskere er Bjerringbro jo synonymt med Grundfos”, udtaler formand i Bjerringbro FH Dennis Jensen.

I Grundfos blev nyheden om oprykningen til landets bedste håndboldrække modtaget med begejstring. ”Selvom vi er repræsenteret over det meste af verden, er vi jo dybt forankret i Bjerringbro og lokalsamfundet. Vi kender håndboldklubben som et miljø, der i høj grad afspejler vores værdier.  Udover vi i Grundfos er meget ambitiøse og tilstræber at levere verdens bedste pumper, er vi meget optaget af lokal bæredygtighed, menneskelig inklusion og mangfoldighed. Det tiltaler os derfor meget, at vores lokale håndboldklub formår at skabe gode rammer for både Lykkeligahåndbold, ungdomshåndbold og nu også ligahåndbold. Det vil vi gerne støtte op omkring”, udtaler Executive Vice President & Chief Operating Officer i Grundfos, Ulrik Gernow.

Den indgåede hovedsponsoraftale er treårig, og Ulrik Gernow er ikke i tvivl om, at begge parter får gavn af samarbejdet: ”Vi er gået ind i det her, fordi det er et ambitiøst og realistisk projekt. Vi glæder os til at følge med i og samtidig kunne bidrage til den flotte udvikling, som Bjerringbro FH er inde i.”

BFH og Grundfos