Endnu et lokalopgør venter onsdag aften i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, og ja vi glæder os som sædvanligt.

Udover at det er et lokalopgør, er det også søster mod søster – Hajdari mod Hajdari, hvorfor dette også bliver et specielt opgør. Silkeborg-Voel ligger lige over os i tabellen med blot 1 point mere, dog er det stadig et hold, som cheftræner Jesper Bangshøi har stor respekt for:

Silkeborg-Voel har skiftet en del ud i truppen op til sæsonen. Med deres nye spillere har de nu en bred trup med mange unge spillere. Deres spillestil er bygget op omkring høj fart, og både i deres 1. 2. og 3. bølge går det rigtigt stærkt. Vi skal derfor være hurtige til at omstille os fra angreb til forsvar, hvis vi ikke skal løbes over ende. Blandt deres spillere skal vi særligt lægge mærke til playmaker Natasja Andreasen samt fløjspilleren Mathilda Lundstrøm. De er begge normalt garanter for mange mål. På gæsternes mål vil jeg særligt fremhæve Stine Bonde, som normalt står rigtigt fint.

Det er værd at bemærke, at Silkeborg-Voel har fået alle deres points på egen hjemmebane, så hvis vi skal tage point fra Silkeborg-Voel, skal det næsten være i dag. Nøglen til en sejr skal komme i vores angreb. Her skal vi forsøge at undgå boldtab, spille med et stort pres og gå på vores chancer fra alle positioner. Og med en dygtig målmand som sidste forhindring bliver vi også nødt til at afslutte med stor kvalitet.

Stemningen i sidste hjemmekamp nåede nye højder. Jeg håber, at publikum vil komme med samme fantastiske opbakning onsdag aften, for så vil spillerne til gengæld give ALT hvad de har i sig på banen”.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.00 onsdag aften.