Lørdag den 7/10 kl. 15.00 i Bjerringbro Idræts og Kulturcenter gælder det Skanderborg Håndbold, der pt. er under os i tabellen, men selvom de er placeret der, er det et hold som cheftræneren har stor respekt for:

“Efter en svær udebanekamp i København har vi glædet os til at spille hjemme i hulen mod Skanderborg. Selvom de kun har fire point og er placeret under os, skal man ikke lade sig snyde. Skanderborg har haft et svært startprogram og har mødt en del af de meget svære hold på udebane. De spiller faktisk rigtigt godt, og der er ingen tvivl om, at de kommer til Bjerringbro med en målsætning om, at de skal have to point med hjem.

Skanderborg har et par store profiler, som vi har forberedt os godt på. Særligt Line Larsen, som er deres motor på holdet, er en spiller, der altid rammer et højt niveau. På højre backen har de Anne Berggren samt U19 spilleren Clara Bang, der på deres gode dage kan gøre livet surt for modstanderen. På deres venstrefløj har de een af vores gamle ungdomsspillere Laura Holm, som vi glæder os til at se igen.

Vores opgave i dag bliver at kunne åbne deres forsvar og afslutte med en stor skarphed. I onsdagens kamp mod København var det netop skarpheden i afslutningerne, som gjorde en stor del af forskellen. Det vil derfor være et stort fokusområde for os at komme til chancer, hvor der kan afsluttes med kvalitet.

Truppen er klar, og vi håber at publikum er klar til at lave en fest på lægterne.”