Sønderjyskes kvinder kommer på besøg i Bjerringbro Idræts- og kulturcenter lørdag kl. 15.00, og vi har brug for jeres sublime opbakning igen!

Når vi løber på banen lørdag eftermiddag er det ifølge Cheftræner Jesper Bangshøi “… en noget sværere opgave…” Og fortsætter herefter med en opfordring til publikum:

I åbningskampen viste publikum, at de kunne give spillerne energi og uanede kræfter. Dem får spillerne brug for i dag. Jeg håber derfor, at publikum er klar til at skabe en fantastisk stemning i hallen – så vil jeg til gengæld love, at hele holdet giver ALT, hvad de har.” 

Om Sønderjyske

Gæsterne fra Sønderjyske har vi spillet mange tætte kampe med i 1. division gennem årene. Men efter deres ligaoprykning forrige sæson er truppen forstærket en del. Sønderjyske er derfor et rigtigt godt hold, som i deres seneste kamp slog Silkeborg-Voel overbevisende. 

På trods af mange nye profiler, virker Sønderjyskes trup allerede godt sammenspillet. De har særligt tre profiler, som vi skal være opmærksomme på. I bagkæden har de playmaker Line Uno, som spiller en stor rolle på deres hold, samt Ida Lagerbon, der er kommet hjem fra udlandet. Hun er venstreback og afslutter med stor kvalitet. Endeligt har de også den gamle kending Sarah Paulsen, som bare bliver ved med at blive bedre og bedre. Og på målet har de vores egen tidligere målmand Stine Broløs. Vi glæder os til at se Stine i hallen igen, men håber jo på, at hun ikke rammer en af de dage, hvor hun tager alt.”

Vi vil forsøge at vinde med et mål

Vi vil som sædvanligt forsøge at vinde kampen med et enkelt mål. For at det skal lykkes, skal vi dæmme op for gæsternes gode og hurtige boldomgang i deres angrebsspil. Og her kan vi ikke bare “pakke os sammen” på midten, da de også har rigtigt gode fløje. Sønderjyskes forsvar består af fysisk stærke og høje spillere, som vi skal prøve at udfordre med hurtigt spil og gennembrud. Samtidigt vil vi i forsvaret forsøge at være meget bevægelige, bakke hinanden op og tackle færdigt. Ellers kan vi ikke stoppe deres større fysiske og hurtige spillere.”