Lørdagens kamp blev ikke det vi havde håbet på. Med fejlafleveringer og en masse scoringer i vores tomme mål, gjorde vi det svært for os selv. Således tabte vi 32-37 til de grønne fra Skanderborg.

I første halvleg kom gæsterne bedst fra start, da de scorede til 3-0 ved Henriette Hansen inden Line Gyldenløve (ja, hvem ellers? Fristes man til at sige) kunne reducere til 1-3 på straffekast. Ved stillingen 2-6 tager Bjerringbro timeout, hvorefter vi får reduceret til 7-8 efter 15 min. Skanderborg holder dog fast og går dermed til pause med en føring på 17-13.

I anden halvleg er det os, der kommer bedst fra start og er efter 36 min helt lige ved stillingen 18-18. Det fik Skanderborg dog hurtigt lavet om på, og resten af kampen halter vi hele tiden bagefter med 3-4 mål.

Dermed taber vi desværre kampen, der blev spillet foran fuld hus med 437 tilskuere og en fantastisk stemning.

Kampens topscorer blev Line Gyldenløve med 13 mål, og kampens spiller blev Sarah Ernebjerg, der lukkede flot af i åbent spil.

Næste hjemmekamp er mod Viborg HK d. 28/10 kl. 15.00, hvor vi har noget helt fantastisk i vente!