Lørdag eftermiddag ventede der en vigtig kamp for både Horsens og Bjerringbro, hvor Horsens desværre kunne løfte armene over hovedet til sidst med cifrene 25-28.

Det var Horsens, der kom bedst fra start, men ved stillingen 0-3 efter 4 minutter, får vi endelig åbnet op og vinder den næste periode 5-0. Efter 19 minutter skyder Line Gyldenløve os foran 11-7. Det bliver dog hurtigt indhentet og 5 minutter senere hedder stillingen 12-12. Ved halvleg er begge hold også helt lige.

Anden halvleg begynder, men her er det endnu engang Horsens, der kommer bedst fra start og er efter 35 minutter foran 20-16. Efter 45 minutter har pigerne kæmpet sig tilbage, og Sarah Ernebjerg reducerer til 21-21. Nogle trælse fejl og et par brændte chancer giver desværre Horsens et forspring igen, som vi aldrig helt formår at indhente i de sidste minutter.

Vi taber derfor 25-28 efter en flot fight over hele linjen. Næste kamp er den 7. februar klokken 19.00 mod København Håndbold.

Målscorere i kampen

Line Gyldenløve (9), Arlinda Hajdari (7 – kampens spiller), Emilie Bangshøi og Louise Hald (3), Line Frandsen, Mathilde Piil og Sarah Ernebjerg (1)