Lørdag eftermiddag står den igen på håndboldfest i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, når vi på hjemmebane tager imod Horsens Håndbold Elite, der med 7 point ligger lige under os i tabellen. Det bliver derfor med andre ord en utrolig vigtig kamp for begge hold.

Selvom vi har sneget os over modstanderholdet i tabellen, har cheftræner Jesper Bangshøi stadig stor respekt for Horsens:

“I efterårets kamp kom vi til kort og blev reelt løbet over ende i den første halvleg. Samtidig har Horsens på sine bedste dage et hold, som har masser af kvalitet. Særligt deres stregspiller Annika Meyer og bagspilleren Kristin Thorleifsdottir udgør sammen med playmakeren Mai Kragballe en giftig trio, som vi skal forsøge at holde fra fadet.

Samtidig skal vi udnytte, at vi nu er ved at have vænnet os til tempoet i ligaen. I kampen mod Sønderjyske lykkedes det os tilmed at reducere antallet af tekniske fejl betragteligt. Så med højt tempo, få tekniske fejl og en stort set kampklar og skadefri trup skal vi naturligvis gå efter en sejr i dag.

Horsens har stadig til gode at vinde en kamp på udebane i denne sæson. Det vil de uden tvivl gå efter i dag. Vi får derfor brug for alle gode kræfter på lægterne og håber, at publikum er klar til at give den gas. Det bliver en tæt kamp, og de sidste afgørende marginaler i vores favør håber jeg, at publikum kan levere – så vil jeg til gengæld love, at spillerne vil gøre ALT i deres magt for at hive sejren hjem.” 

Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 – vi ses.