I aften møder vi Skanderborgs ligakvinder i Fælledhallen, og kampen fløjtes i gang kl. 18.30.

Dem:

Sidst vi mødte modstanderholdet var på vores egen hjemmebane, hvor vi fik en forfærdelig start, som vi dog formåede at indhente i anden halvleg inden gæster igen trak fra og vandt kampen 37-32. Her var det specielt Line Larsen, der voldte os store problemer med sine 10 scoringer. Formår vi få styr på hende, er vi et godt stykke vej mod at drille Skanderborg. Også fløjspilleren Henriette Hansen samt Anne Berggren viste sig fra deres gode sider den dag.

Os:

En ny keeper, Josephine Nordstrøm, er blevet tilføjet til holdkortet for resten af sæsonen og 2 år frem. Om hun skal i aktion i aften vides ikke, men én ting er helt sikker. Vi glæder os til at se hende pille pynten af vores modstandere resten af turneringen i selskab med Clara Bak og Sarah Ernebjerg, der begge har stået nogle flotte kampe her i foråret.

Line Gyldenløve viser igen og igen, hvilken rutine hun har. Hun er suveræn topscorer i kvindeligaen med 147 mål i denne sæson, og sidste gang vi mødte Skanderborg, scorede hun ikke mindre end 13 gange. Det må hun gerne gøre igen. Tilføj her Line Frandsen der ligger på en 6. plads over flest assists.

Vi er klar til at kæmpe for 2 point i aften! Kom så blå.