Tirsdag aften led vi et 6-måls nederlag til Aarhus United på 23-29. Efter at have været oppe 19-19, løber de desværre fra os til sidst.

Aarhus United kom bedst fra start og kom foran 2-0 inden Caroline Højer kunne score vores første mål. I 1. halvleg virkede det til, at vi hele tiden var et skridt bagefter, hvorfor vi går til pause bagud med 3 mål 14-17.

I 2. halvleg er det os, der kommer bedst fra start i form af en velspillende Clara på mål og efter 41 minutter er kampen helt lige ved stillingen 19-19. Herefter brænder vi desværre for meget og laver for mange fejl, og derfor vinder Aarhus United fortjent 23-29.

Målscorere i kampen: Louise Hald, Josefine Thorsted og Caroline Højer (1), Line Frandsen og Arlinda Hajdari (2), Mathilde Piil og Sidsel Poulsen (3), Line Gyldenløve (10) – der også blev kampens spiller.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 7/10 kl. 15 mod Skanderborg Håndbold.