I aften bliver en kulmination af mange måneders hårdt arbejde, der har krævet blod, sved og tårer for at nå dertil, hvor vi står i dag. Alle på og udenfor banen har gjort alt, hvad de kan for at blive klar til i dag, og nu sker det endelig. Vi løber på banen kl. 19.00, hvor vi møder Ajax København i en sand gyser!

Cheftræner Jesper Bangshøi går til kampen med stor ydmyghed og respekt:

“Ajax København har skiftet en del ud i truppen siden sidste sæson. Deres start-syv’er er god og særligt bagkæden vil give os udfordringer i dag. Cecillie Specht på højrebacken, Suna Hansen på playmakerpladsen, samt Maja Eiberg på venstrebacken er en giftig cocktail. De to backs er gode skytter og playmakeren er stærk på sine gennembrud. Hertil kommer deres venstre fløj, Anna Grundtvig, som også var deres topscorer sidste sæson. På målet er Ajax også godt stillet. De har to dygtige målmænd, som på deres bedste dage kan tage rigtigt godt fra i målet. 

Vi vil selvfølgelig som udgangspunkt prøve at spille vores eget spil med et højt tempo, og for os bliver nøglen til en sejr derfor at spille vores etablerede angrebsspil tålmodigt, vente på at de rigtige chancer opstår og så afslutte med kvalitet. Samtidigt vil vi i forsvaret forsøge at stå godt, være utroligt hurtige på omstillingsspillet og forsøge at få nogle “lette” kontramål. 

Hos spillerne vil der sikkert være lidt sommerfugle i maven. I trænerstaben håber vi derfor på, at vores publikum på lægterne vil være med til at skabe en fantastisk festlig ramme for vores ligadebut, således pigerne slet ikke er i tvivl om, at dette er vores hjemmebane.”    

God kamp og “Lets get ready to rumble