På en sommerdag, hvor der vel næsten var varmere indenfor i Green Sports Arena end udenfor, hev vi endnu 2 point med hjem til Bjerringbro. Kampen blev fortjent vundet 21-20, hvor vi i stort set hele kampen var foran takket være en super defensiv og en storspillende Clara Bak på mål.

Efter kampen møder vi cheftræner, Jesper Bangshøi, der også beskriver kampen som lidt en forsvarskamp:

Den her kamp blev jo lidt til en forsvarskamp, til trods for at vi spiller os til mange chancer, som vi så desværre brænder, når vi endelig er fri. Derfor bliver det – i begge ender – en kamp om at finde åbninger hele tiden. Og da vi så kommer op og er foran med 4 ved 20-16, og man tænker, at nu har vi rimelig styr på det, så lukker vi dem ind i kampen igen. Akkurat ligesom mod Ajax København i sidste weekend, hvor vi til sidst kommer foran med 1, og de har chancen for at udligne, men formår det heldigvis ikke.

Men helt vildt fedt af pigerne, at de fighter så godt. De kæmper og kæmper det bedste, de har lært. Og de er klar til at ofre sig for hinanden. Så det er jo noget helt nyt end det vi har set førhen med det her hold, og når vi så kan dække så godt op. Det er jo fantastisk. Clara står desuden en rigtig god kamp med en redningsprocent på over 40, så hvis vi kan blive ved med det, så er jeg sikker på, at der kommer flere point på kontoen.”

Næste kamp er på hjemmebane lørdag d. 16/9 kl. 15.00, hvor vi møder Sønderjyske Håndbold, og her har vi igen brug for jeres opbakning!