Bjerringbro FH´s ligakvinder tager snart hul på debutsæsonen i landets bedste håndboldrække, og det bliver med Spar Nord som hovedsponsor.

Spar Nord og Bjerringbro FH har netop indgået en toårig aftale, der sikrer Spar Nord et hovedsponsorat i håndboldklubben.

Direktør i Spar Nord, Viborg, Charlotte Røhl er meget begejstret for aftalen.

”Vi vil gerne bakke op om den lokale sport, og med BFH-kvindernes oprykning til håndboldligaen er det oplagt for Spar Nord, at vi involverer os i det projekt. Vi kender Bjerringbro FH som en seriøs klub, der formår at favne både bredde- og eliteidrætten. Som pengeinstitut er det vigtigt for os at være synlige i lokalområdet, og derfor vil vi gerne støtte op med et hovedsponsorat”, udtaler Charlotte Røhl.

I Bjerringbro FH er der også stor begejstring for den nye hovedsponsoraftale.

”Siden den direkte oprykning til kvindernes håndboldliga blev en realitet, har vi arbejdet på at skabe nogle mere professionelle rammer for vores nye liga-kvinder. Og her er økonomien altså bare den altafgørende faktor. Derfor er vi meget afhængige af det lokale erhvervslivs opbakning til projektet, og derfor er aftalen med Spar Nord en meget vigtig brik til at få projektet til at lykkes. Vi er meget taknemmelige for at Spar Nord har ønsket at være hovedsponsor, og vi er også meget imponerede over, at Spar Nord er gået meget entusiastisk ind i forhandlingerne og er kommet med en række spændende nye ideer til, hvordan vi sammen kan optimere publikumsoplevelsen til en håndboldligakamp”, udtaler formand i Bjerringbro FH Dennis Jensen.

Den indgåede hovedsponsoraftale er toårig, og Charlotte Røhl ser frem til at følge projektet.

”Realistisk set er den første sæson i landets bedste række altid en svær opgave. Derfor var det også vigtigt for Spar Nord at involvere sig i to år, således klubben og spillertruppen kan planlægge mere langsigtet og strategisk. Jeg glæder mig til at følge projektet”.